Какво е 4G Покритие Контакти MyTcom Кошница
Кошницата е празна!
Общи условия Бг En Партньори

Програма Доведи приятел

Организирана от Ти.ком АД

 

Програма „Доведи приятел“ дава възможност на настоящи и потенциални клиенти на „Ти.ком“ АД да получат отстъпка в размер на 1 (една) месечна такса за настояща активна услуга или закупуване на нова такава, при следните условия:

 

Програмата „Доведи приятел“ се провежда в периода 14.02.202014.03.2020 г.

В Програмата „Доведи приятел“ могат да участват само физически лица, като това изискване се отнася както за настоящия, така и за новия клиент.

Всеки настоящ клиент на „Ти.ком“ АД, който отговаря на посочените по-долу условия, може да доведе свой приятел, който да се абонира за услугите на „Ти.ком“ АД, при което настоящият клиент ще получи отстъпка в размер на една месечна такса за тарифния план, който ползва. Отстъпката има еднократно действие и се приспада от следващата месечна фактура.

 

  • Приятелят, за да се възползва от безплатна услуга за 1 (един) месец, трябва да има предоставен имейл за регистрация от настоящия клиент на „Ти.ком“ АД, от който е научил за играта, и да го попълни в полето „Допълнителна информация“ при попълване на данни за изготвяне на договора в сайта www.ticom.bg

 

  • С посочване на имейл за регистрация на настоящия на „Ти.ком“ АД, и попълването му в полето „Допълнителна информация“ на формата закупуване на услугата, настоящия клиент на „Ти.ком“ АД и поканения приятел заявяват изрично съгласие за участие в Играта и съгласие с правилата на същата, в това число и с настоящите Общи условия на www.ticom.bg.

 

  • Поканения приятеля може да получи сключи договор за всеки от тарифните планове, обявени на сайта на "Ти.ком" АД, на адрес: http://ticom.bg/bg/personal/4g-lte/mobilen-internet/abonamentni, като използва електронния магазин на сайта.

 

  • Настоящият клиент не трябва да има неплатени задължения към „Ти.ком“ АД.

 

 

Настоящите условията на Програма „Доведи приятел“ са публикувани на официалния сайт на „Ти.ком“ АД (www.ticom.bg) и са достъпни за целия период на Програмата.